lauantai 8. marraskuuta 2014

"Kyllä teidät muistetaan!"

Tää ei oo nyt yhtään hyvä... Jos pääsee baariin ilman papereita ni jotain on pielessä. Varsinki, jos baarin kanta-asiakkaat vuodesta liian kauan sitten ei melkeen pääse sisään. Mut vielä enemmän pielessä jotain on sitten, ku poke tulee varta vasten pöytään moikkaamaan. "Kahestaanko työ niitä tupareita viettelette?" Ai mitä tupareita? Syytän tästä Koskikatu 31 (aka Salkkaritalon) naapureita, jotka soittelee ovikelloo trubaduurien ja sen jälkeen suihkujen toivossa. Ja tietysti bissepalkalla. Ei hyvä. 




Siks mä saatoin päättää, et eilinen Kerubi on selvä Kerubi. Se oli ja se oli ehkä vähän huono idea. Kun kavereitten kännimayhem ja eiliset puolitutut (+ vähän vähemmän puolitutut) ja edellisviikkoset puolitutut ja kaupan kassat ja poliisit ja ikuisuuskuumistelut ja kaikki mitä oot tehny eilen ja edellisviikolla ja viime vuonna hyppää niskaan about noin samaan aikaan, ni mielenterveys saattaa olla hyvin pitkälti vaakalaudalla.

Mut ei se mitään, koska aamulla on kiva herätä vaihteeks silleen, et on hyvä olo. Ja silleen, et on saanu nukuttuu. Tänään jos vaikka vähän siivois. Tai luovuttais heti ja kattois telkkarii, jonka vihdoin oon saanu toimimaan.

Peace and sobriety!

Jonspa

PS. Sinä dj joka olit Kerubissa viime perjantaina, oot ihan paras oo siellä aina ja soita yhtä random musaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti