perjantai 4. toukokuuta 2012

laita silmät kiinni

Ku vituttaa, polta tupakkaa. Istu sängylle ja syö omenaa. Pyydä anteeks kavereilta ja jatka siivomista. Anteeks.

Siivomisen voi vaik alottaa siit, et raivaa päästään turhat asiat ja sen lapsellisuuden, joka aattelee, et ei voi hymyillä. Koska hymy on ruma. Ja hiukset. Yliajattelun lopettaminen antaa tilaa järkevällä toiminnalle, samoin ilkeitten kommenttien ja muuten vaan kommenttien unohtaminen. Valtavan mitättömyyden tunteen saa pois deletoimalla muiden ihmisten kuvat päästään ja laittamalla silmät kiinni ja muistamalla hetken mihin sä oot jo pystyny. Eikä sitä minkä on mokannu, nolannu ja pilannu. Ku My Chemical Romance täyttää sun korvat, silmät alkaa näkee kivempii juttui. Alkaa valitsee ne positiiviset jutut sielt negatiivisen menneisyyden syövereistä. Kivan piknikin epäonnistuneiden suunnitelmien tilalta, kivat farkut liian isojen tilalta. Kivat sanat lamauttavien tilalta. Kivat päivät tällasten tilalta.

Tällasina päivinä törmää niin järkyttävän hämmentävillä tavoilla siihen, mikä oikeesti merkkaa: elämän pieniin iloihin. Pikaseen ja piristävään facebook keskusteluun, tyhmään inside-läppään ja laajaan tukiverkkoon, joka huolehtii sun pystyssä pysymisestä pienistä horjumisista huolimatta. Ja kameraan. Kamera on pelastanu mut niin monesti. Mikään ei oo parempaa nollausta, ku kuulokkeet korvilla kameran kanssa vaeltelu. Tai saippuakuplien puhaltaminen.




Ehkä tältäki päivältä olis vältytty hieman pienemmällä aktiivisuudella ja suuremmalla unimäärällä. Mut ei voi mitää, jos elämä on liian mielenkiintosta!

jonski

P.S. nyt hiukset nutturalle ja valkkaa huomiset kirpparivaatteet, TULKAA OSTAA NE!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti