perjantai 11. huhtikuuta 2014

Kamala päivä

Väsyny päivä, turha päivä, sadepäivä, kamala päivä. Tällasina päivinä teen aina jotain impulsiivista ja typerää mun tukalle. Niin myös tänään. Tällä kertaa ei sentää tullu geisha otsista tai Hayley Williams polkkaa, mut joo siis missään nimessä ei tukasta pitäny purppuraakaan tulla. Ja epätasasen väristä. 


Tällasina päivinä ei fiilistä nostata myöskään sosiaalisessa mediassa jatkuva paasaaminen ulkonäöstä ja siitä miten laihat on liian laihoja ja muodokkaat läskejä ja kukaan ei enää ookkaa hyvä sellasena ku on. Onks joku ottanu huomioon, et sitä mukaan mitä "normaalimmaks" kauneusihanne muuttuu, sitä enemmän ulkonäköpaineita meille "epänormaaleille" tulee. Yllätyyyyys! Kaikki ei oo kokoo 38 luonnostaan. Onhan se ihan kiva, et yritetään kylvää tervettä kehonkuvaa ihmisten keskelle, mut avainratkasu siihen ei oo se, et toitotetaan jonkun kehontyypin ylivoimasuutta, vaan se, et poistetaan kauneusihanteet ja annetaan ihmisten olla sellasia ku ne on. Joka siis on käytännössä täyttä utopiaa. Mut meitsi henkilökohtasesti on sitä mieltä, et jokainen on kaunis ja saa luvan olla jatkossaki. Ei kenenkään tarttee muuttaa ulkonäköö sen takii, et joku sanoo niin. Varsinkaa, jos joku ruudun takaa sanoo niin.

Kiitos ja hei terveisin yks itkunen teini sängyn ja itsetunnon pohjalta.


Siinäpä tärkein tiivistettynä. En muista mistä löysin kyseisen kuvan, mut kiitos sille, joka sen on ottanu!

Jonspa

P.S. Älkää unohtako syödä.

4 kommenttia:

  1. http://www.iltalehti.fi/terveys/2014041018203385_tr.shtml

    oon miettiny ihan samaa tänää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, en siis oo ajatusteni kanssa yksin! Karu tää nykymaailma

      Poista
  2. Ihanaa! Mulle on kans toitotettu täs viimeset kuukaudet et "sun pitää syödä!" No mitä jos paino ei nouse vaikka syön ku hevonen? Onko se sit mun vika et oon liian laiha, HÄ?
    Älä lannistu, musta sä oot aina ollu tosi kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totally agree!! Ihmiset ajatelkaa.... Mut kiitos sinä myös! <3

      Poista